Selecteer een pagina

Samenwerking

BiOns B.V. hoofdaannemer van Thuiszorg Aura
Thuiszorg Aura heeft een intensieve samenwerking met BiOns B.V. (www.bions.nl, info@bions.nl) BiOns is een van oorsprong thuiszorg organisatie op het gebied van huishoudelijke ondersteuning maar heeft zich de afgelopen jaren tevens ontwikkeld als zorgaanbieder op het gebied van begeleiding in het kader van Jeugdwet/WMO en WLZ.

Hiertoe heeft BiOns contracten o.a. met de Achterhoekse gemeenten Doetinchem, Bronckhorst, Aalten, Oost Gelre en Oude IJsselstreek op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, begeleiding en dagbesteding. BiOns heeft verder ook vergelijkbare contracten met de gemeenten Deventer, Olst, Wijhe, Barneveld, Veenendaal, Scherpenzeel, Woudenberg, Zeist. De samenwerking waarbij BiOns de hoofdaannemer is en Thuiszorg Aura de onderaannemer is per 1 juli gestart.

BiOns voldoet aan alle kwaliteitseisen is ISO 9001 gecertificeerd. BiOns en Thuiszorg Aura hebben beide een goed gevoel over deze samenwerking waarbij kwaliteit, het contact en het op de juiste wijze inspelen op de hulpvraag van de client, en professionaliteit hoog in vaandel staan. Samen hebben wij het doel verder te groeien binnen een bestendige samenwerking.

Omdat BiOns de hoofdaannemer is wordt er gewerkt volgens de processen en het kwaliteitssysteem van BiOns.
Contactpersoon voor BiOns in deze samenwerking is Frans Poppe, zorgmanager op het gebied van Jeugd/WMO en WLZ.

Gegevens
Thuiszorg Aura
KVK: 74790900

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Telefoon
06 82 67 56 56

Mail
info@thuiszorgaura.nl

Adres
Transportweg 7-07
7007 CL Doetinchem