Selecteer een pagina

Huishoudelijke Hulp

 

Huishoudelijke Hulp
Een schoon, verzorgd en opgeruimd huis; dat voelt goed. Als u dat niet meer allemaal zelf kunt verzorgen in verband met ouderdom, lichamelijke en/of psychische klachten? Bepalen we samen met u hoe we u daarbij kunnen helpen. Of we helpen en begeleiden u bij het zoveel mogelijk zelf organiseren.

Hoe vraagt u ondersteuning aan?
U kunt een indicatie aanvragen bij de eigen gemeente volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO). Huishoudelijke hulp kan ook particulier ingekocht worden.
In sommige gemeenten(Doetinchem) is de huishoudelijke ondersteuning ondergebracht in een zogenaamde “algemene voorziening”. U kunt dan rechtstreeks met ons contact opnemen, zonder tussenkomst van de gemeente. Wij nemen dan telefonisch uw situatie met u door (lichte toegangstoets) om te onderzoeken of u voor ondersteuning in aanmerking komt.

Kosten

U betaalt altijd een eigen bijdrage, zowel bij Zorg in Natura als bij het Persoongebonden Budget. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent de hoogte van de eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Wilt u meer weten? Bel gratis naar het CAK, 0800-19 25. Of kijk op de website van het CAK www.hetcak.nl

Gegevens
Thuiszorg Aura
KVK: 74790900

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Telefoon
06 82 67 56 56

Mail
info@thuiszorgaura.nl

Adres
Transportweg 7-07
7007 CL Doetinchem