Selecteer een pagina

Dagbesteding

 

Dagbesteding
Heb je moeite met het opbouwen van een dagritme? Kunt u geen dag structuur vinden? Lukt het u niet zelf om sociale contacten op te doen en/of te onderhouden? Voelt u zich geïsoleerd? Wellicht biedt de dagbesteding een oplossing.

De dagbesteding is gericht op het aanleren en verbeteren van vaardigheden en gedrag. U vult u dag met zinvolle bezigheden en leert structuur te geven aan uw dag. U wordt gestimuleerd om vaardigheden aan te leren en uw talenten te ontplooien. Het doel is om zelfredzaamheid en deelname aan de samenleving te vergroten.

Indien u niet in staat bent om zelfstandig de locatie van de dagbesteding te bezoeken, kan er vervoer geregeld worden vanuit de zorgverlener. Hiervoor moet u een indicatie met vervoer beschikken.

Hoe vraagt u ondersteuning aan?
U kunt een indicatie aanvragen bij uw eigen gemeente volgens de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO).

Kosten

U betaalt altijd een eigen bijdrage, zowel bij Zorg in Natura als bij het Persoongebonden Budget. Het Centraal Administratie Kantoor (CAK) berekent de hoogte van de eigen bijdrage. De hoogte van deze bijdrage is afhankelijk van uw inkomen. Wilt u meer weten? Bel gratis naar het CAK, 0800-19 25. Of kijk op de website van het CAK www.hetcak.nl.

Gegevens
Thuiszorg Aura
KVK: 74790900

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00

Telefoon
06 82 67 56 56

Mail
info@thuiszorgaura.nl

Adres
Transportweg 7-07
7007 CL Doetinchem